ws0710: Snapshot van de website www.filetdivers.be/nl/home van Filet Divers, genomen op 2021-04-29. De harvest gebeurde ten tijde van de Corona crisis - Filet Divers
"Collection: Filet Divers; Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 732.W.1: www.filetdivers.be"