fo010385: Inhuldiging monument Edward Anseele (1948)
"Zwart-witfoto van de inhuldiging van het monument Edward Anseele op het Zuid in Gent in 1948. Opschrift op pankarte aan de achterkant van de Vooruit: Zijn coöperatief werk wordt voortgezet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"