fo013456: 1 meistoet in Leuven (1948)
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet aan het Mathieu de Layensplein in Leuven, eind jaren 1940. Zicht op de vlaggendrager Oscar met daarachter v.l.n.r. o.a. Philemon Dewit, Franz Tielemans en Alfons Vranckx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"