vl000572: Supporters Groep - Union Jonge Krachten. - Valenduc, L.
"Banier van de Supporters Groep Union Jonge Krachten van Ronse. Het banier is in twee verdeeld, van vluchttop naar broekhoek. De bovenste helft is rood, de onderste helft geel. Tussen de naam van de organisatie staat er een voetbal. Aan de vluchtzijde en onderkant zijn er goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"