fo029216: Agnes Lamoen
"Zwart-witfoto van Agnes Lamoen, vakbondsafgevaardige bij de Puntfabriek in Gentbrugge, tijdens een ABVV-betoging op de Vrijdagsmarkt te Gent. Met slogan : Nee Wilfried Martens, niet terug naar het lompenproletariaat !, jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"