af008963: Fuif - Het Goede Spoor; De Roze Drempel
"Affiche uitgegeven in (jaren 1990) door Het Goede Spoor met als trefwoord holebi.Foto van 2 vrouwen die mekaar omarmen.Tekst: homojongeren HET GOEDE SPOOR POSTBUS 113, 3000 Leuven 3 (Info in neutrale, gesloten envelop of tel. 016/20 06 06) FUIF voor homo's, lesbiennes, biseksuelen en sympathisanten donderdag 27 april ALBATROS brusselsestraat 15 LEUVEN V.U.: De Roze Drempel v.z.w., Ierse Predikherenstr. 25, 3000 Leuven Vrij van zegel: Art. 198 (K.B. 29-4-84). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"