Turkish and Moroccan newcomers in Flanders - Timmerman, Christiane; Van der Heyden, Katrien (2004)
"Christiane Timmerman en Katrien Van der Heyden Publicatie naar aanleiding van het Belgisch inter-universitair initiatief rond immigratie en integratie Immigratie en integratie anders denken - Initiative belge inter-universitaire sur l'immigration et l'intégration Penser l'immigration et l'intégration autrement"