fo006414: Advocaat Alfons Vranckx
"Zwart-witfoto van Alfons Vranckx als advocaat in Leuven op 28 juni 1946. Opschrift achteraan: Krijgsraad van Leuven. Zaak Caudron. Meester Fons Vranckx tijdens zijn pleidooi als burgerlijke partij voor de slachtoffers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"