Verslag aan het Vlaams Parlement 2002-2003 : over de toepassing van het decreet van 13 mei 1997 houdende de opvolging van de resoluties van de Wereldvrouwenconferentie die van 4 tot 14 september 1995 in Peking heeft plaatsgehad (Brussel: Minsterie van de Vlaamse Gemeenschap, 2003)
"Ingediend door de Vlaamse Minister van Welzijn, Gelijke Kansen en Ontwikkelingssamenwerking"