pr000801: Democratie
"Prent van Gerard Alsteens (Gal) uitgegeven in (1982) door de Verenigde Aktiegroepen voor Kernstop (VAKS) tegen de kerncentrales. Afbeelding van een koeltoren in de vorm van een hakbijl, daaronder ligt een duif met afgehakt hoofd. Op de vleugels van de duif staat Democratie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"