af009572: Ernest Glinne - Carez, Christian; Jurius; PS; Glinne, Ernest (1989)
"Affiche met foto van Christian Carez uitgegeven in 1989 door PS met als trefwoord Europese verkiezingen.Portretfoto van Ernest Glinne.Tekst:"