af014969: Watty Leona 6de kandidaat. Devissche Nadine 13de kandidaat - SP (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gistel. Afbeelding: portretfoto's in zwart-wit van Leona Watty en van Nadine Devisscher. Tekst: 6de KANDIDAAT WATTY Leona SP je beste buurvrouw. DEVISSCHER Nadine 13de KANDIDAAT SP je beste buurvrouw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"