fo003572: Internationale coöperatieve tentoonstelling (1924)
"Zwart-witfoto van een stand op de Internationale coöperatieve tentoonstelling in Gent, 1924. Opschrift: Organisation international du travail. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"