fo008713: Feest van de Provinciale Metaalbewerkersbond - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van een feest van de Provinciale Metaalbewerkersbond met o.a. Pol Biesbroek, Lambert Bries en Victor Thijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"