af016449: Natuurreservaten Oost-Brabant vzw organiseert Hagelandse natuurdag - Natuurreservaten Oost-Brabant; Touring Club; Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubescherming (JNM); Boogaerts, Stef
"Affiche uitgegeven in 1995 door Natuurreservaten Oost-Brabant voor een Hagelandse natuurdag. Afbeelding: natuurlandschap. Tekst: Natuurreservaten Oost-Brabant vzw organiseert Hagelandse natuurdag in en rond het kasteeldomein van Horst Sint-Pieters-Rode • Holsbeek. Zondag 27 augustus 1995 vanaf 13u30 met korte en lange wandelingen • wandelzoektocht • fietszoektocht • huifkarren • muzikale animatie • tentoonstelling kleine landschapselementen • kinderaktiviteiten • grimage • balonnenwedstrijd • drankjes • hapjes • infostands … Natuurreservaten v.z.w. vereniging voor natuurbehoud in Vlaanderen. Met medewerking van Touring Club en de Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubescherming. Alle info: Natuurreservaten Oost-Brabant vzw Gilainstraat 1, 3300 Tienen tel/fax 016.81.40.78. V.U.: Stef Boogaerts • Professor Scharpélaan 97 • 3130 Betekom • Vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"