af007368: Filmvisiedagen. Seksualiteit en relaties in pespektief - Goff; Werkgroep Audio-Visueel CGSO; 't Zal Wel Gaan
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Werkgroep Audio-Visueel CGSO en 't Zal wel Gaan voor filmvertoningen. Tekst: Filmvisiedagen 11 & 12 dec. Academieraadzaal, Volderstraat 9, Gent Seksualiteit en relaties in pespektief. Films omtrent seksuele voorlichting, rolpatronen, seksueel geweld, gehandikaptenseksualiteit Info: (02)513 51 61 / Troonstraat 51, 1050 Brussel. Org.: Werkgroep Audio-visueel CGSO & 't Zal Wel Gaan. Goff, Gentse offsetdrukkerij, Hoveniersberg 13-14, 9000 Gent, tel. 091 25 02 59. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"