fo028315: Champs Elysées - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van het drukke autoverkeer op de Champs Elysées te Parijs. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"