bt000213: Drukkerij Excelsior, leeuwerikstraat, dakplan, 104 - Stynen, Leon; De Meyer, Paul
"Collection: Bouwplannen, ontwerptekening, briefwisseling n.a.v. de uitbreidingswerken phase IV; Series: Bouwplannen, ontwerptekening, briefwisseling n.a.v. de uitbreidingswerken phase IV"