Financiële aspecten van de regionalisatie : oriëntaties voor een rationeel systeem van middelenvoorziening van de gewesten in België - Plasschaert, Sylvain (Brussel: GERV)
"GERV staat voor Gewestelijke Economische Raad voor Vlaanderen"