af000228: BSP - Imprimerie Coopérative Ouvrière; BSP; Bary, Jules
"Affiche uitgegeven in 1952 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: BSP. CVP. Gemeenteverkiezingen 12 october 1952. Vrij van zegel. I.C.O. - La Louvière. Editeur responsable: J. Bary, Nivelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"