Vijf ministers en hun archief : P.W. Segers, G. Cooreman, R. Moyersoen, A. E. De Schrijver en J.-CH. Snoy et d'Oppuers (Leuven: KADOC, 1993)
"Brochure van de tentoonstelling gehouden van 16 februari tot 17 april 1993."