pk001094: De witte terreur in Hongarije tijdens het regime Horthy, Joden uit school - Biro, Mihàly; Verlach der Arbeiter-Buchhandlung (1920)
"Prentbriefkaart uit een reeks van 20 getekend door Michael Biró in 1920 tijdens het regime van Horthy. Joodse kinderen worden hardhandig uit de school verwijderd. Op de achterzijde de titel in het Hongaars, Frans, Engels, Spaans en Duits. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"