af003951: De rosse bietser - VVV (1967)
"Affiche uitgegeven in 1967 door de Vereniging Voor Vreemdelingenverkeer (VVV) (Lokeren) voor een toneelvoorstelling. Afbeelding: tekening van het wapenschild van de stad Lokeren. Tekst: VVV LOKEREN. Herman GORTERKRING. zaterdag 2 december 1967 te 20 h.feestzaal Volkshuis DE ROSSE BIETSER door: J. P. DONLEAVY regie: BERTEN DE BELS. TOEGANGSPRIJS 30 Fr. STUDERENDE JEUGD 20 Fr."