fo007238: Lenin en Krupskaya
"Zwart-witfoto van Lenin en Krupskaya in Gorki, augustus-september 1922. Postkaart. Opschrift achteraan: Lenin and Krupskaya in Gorki. August-September 1922. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"