Buitengebied binnen de Vlaamse Ruit : een nieuw sociaal - economisch project voor de Rupelstreek - De Cock, Olivier; Beckers, Pedro (Brussel: SEVI, 1997)
"In bijlage : persbericht van 18 october 1997"