fo009502: 1 meistoet in Oostende - Michaël, Emile (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Oostende tijdens de jaren 1930. Er wordt een bord gedragen met opschrift: De dokwerkers vragen werk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"