hs000325: Mon livre d' heures, houtsnede nr. 72/165 - Masereel, Frans (Mein Stundenbuch)
"Houtsnede nr. 72 uit een reeks van 165 getiteld, Mon livre d' heures. Zie ook: ga000325 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"