af007960: Yasser Arafat - PVDA; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in de (jaren 1980) door de Partij van de Arbeid (PvdA) (België) voor solidariteit met de Palestijnse gebieden. Afbeelding: tekening van Yasser Arafat. Tekst: Yasser Arafat, symbool van de Palestijnse eenheid en strijd! symbole de l'unité et du combat palestiniens! Solidarité avec l'OLP, légitime et unique représentant du peuple palestinien! Palestine vaincra! Parti du Travail de Belgique. Partij Van De Arbeid van België. Ed. resp.: Hugo Verwimp, 171 Boulevard M. Lemonnier, 1000 Bruxelles. Verantw. uitg.: Hugo Verwimp, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"