af010108: Geen lage vluchten! - VAKA; De Bodt, Filip (1991)
"Affiche uitgegeven in (1991) door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA, Zuid-Oost-Vlaanderen) tegen de lage vluchten van vliegtuigen. Afbeelding: tekening van een koe in de weide die schrikt wanneer twee raketten haar oren binnenvliegen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"