fo011977: Optocht 40 jaar TACB - Waro (1938)
"Zwart-witfoto van de optocht van de TACB (Textielarbeiderscentrale van België) in Gent naar aanleiding van het 40-jarig bestaan, 1938. Zicht op een groep vrouwen met gebalde vuist. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"