pk001626: Petite maman, pour une vie meilleure, vote avec papa, pour les socialistes. - Dratz, Constant
"Public Domain Mark 1.0 Prentbriefkaart in monochroom voorstellend een armoedig meisje, naar een ontwerp van Constant Dratz. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"