fo029935: Agalev/Groen - Vanhamme, Ivo
"Zwart-witfoto genomen tijdens de Hand-in-Hand betoging te Brussel op 27 maart 1994. Een Agalev-delegatie met spandoek : Fort Europa... met Jef Ulburghs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"