af005612: Jos Driesen, 16de plaats. SP, kiezen voor elkaar - SP Diest; Simons, Bob
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) Diest voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Jos Driesen, 16de plaats. SP, kiezen voor elkaar. Gemeenteraadsverkiezingen 9 oktober '94 - Verant. uitg.: Bob Simons, Hezestraat 18 - Schaffen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"