fo016589: Betoging Koningskwestie in La Louvière - Van Cauwenbergh, Louis (1950)
"Zwart-witfoto van een betoging tijdens de Koningskwestie in La Louvière, 1950. Zicht op de verzamelde massa. Spandoeken met opschrift: L'Unie prolétarienne barrera la route aux fascisme Leopoldistes - Nous préferons mourir debout que de vivre a genoux - LIII=misère - LIII=fascisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"