af016631: Het belang van groen! Kris Peeters trekker lijst 5 - Groen! Herentals; Peeters, Kris
"Affiche uitgegeven in 2006 door Groen!Open Herentals voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Het belang van groen! Kris Peeters trekker lijst 5. Go Groen!Open. V.U. Kris Peeters, Berkenlaan 6, 2200 Herentals. Verkiezingsdrukwerken: verkiezingen gemeente- en provincieraadsverkiezingen 8 oktober 2006, vrij van zegel volgens artikel 198 van W.Z.G.T. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"