fo008032: Socialistische Vooruitziende Vrouwen in Rumst - Thibau, R.
"Zwart-witfoto van Socialistische Vooruitziende Vrouwen in Rumst op 2 januari 1939. Groepsfoto met o.a. Leona Hantson en Van Rossem (direkteur). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"