fo007546: Portret van Jan Van Winghe - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Jan Van Winghe. Portret, 19 mei 1950. Opschrift achternaan: volksvertegenwoordiger Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"