fo013252: Stakingen bij de Boelwerf in Temse
"Kleurenfoto van een groep stakers op de Boelwerf in Temse met een draagbord met het opschrift: Intergarde buiten, arbeiders solidair. Interganster buiten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"