fi000793: SOM - Crisisplan - SOM; Smets, Mia; Van de Winckel, Jacky; Verstraete, Mario; Panier, Koen
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 22 november 1993. Studiogesprek met Freddy Willockx (minister van pensioenen) en Frank Vandenbroucke (SP-voorzitter) over het crisisplan van de regering. Het gesprek wordt ingeleid met straatinterviews."