fo016963: Eerste Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van het bezoek van Camille Huysmans en Emile Vandervelde aan een gevangenkamp in Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"