044.00055: Stukken van G. Kreveld, nationaal secretaris BSP betreffende socialistische gemeentelijke mandatarissen in het arrondissement Aalst, vorming van socialistische verkozenen in OCMW's, organisatie en werkingsmodaliteiten van OCMW, beleidspolitiek t.a.v. gemeentepersoneel. - BSP-federatie Aalst; SP-federatie Aalst
"Collection: BSP/SP-federatie Aalst; Biografie: SP-federatie Aalst en haar voorganger BSP-federatie Aalst zijn federaties van resp. Socialistische Partij (SP) en Belgische Socialistische Partij (BSP) in het arrondissement Aalst. Vanaf midden jaren tachtig, na een aantal slepende conflicten binnen de werking van de federatie werd ze bij de federatie Oudenaarde gevoegd onder de naam SP-federatie Oudenaarde-Ronse. Na de omdoping van SP tot sp.a werden de federaties gereorganiseerd in provinciale federaties. Level of description: File; Series: 044: Archief van de SP-federatie Aalst en haar voorganger BSP-federatie Aalst"