smc0320: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van JOETZ over 2019 - JOETZ
"Collection: Joetz; Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 689.X.1.1: Youtube-kanaal van JOETZ"