bt000022: La Prévoyance Soc., Dessins du pavement au grand hall d' entrée - Brunfaut, Fernand
"Bouwtekening (plattegrond) van la Prévoyance Sociale, Square de l'Aviation 29, Anderlecht, 1932. Ontwerp van het patroon in het trottoir leidend naar de grote inkomhal. Architect Fernand Brunfaut. Zie ook: bt000016"