te001695: Unctad 5 resultaten - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie bij een artikel verschenen in De Wereld Morgen 8 juni 1979. Het artikel gaat over Unctad 5, een flop? Afbeelding van een grote ringmap. Op de ringmap staat Unctad resultaten,de map is leeg op één papiertje na... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"