af015282: Zwarten buiten? - Vlaams ABVV; Van Geertsom, Julien (1998)
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in (1998) door het Vlaams ABVV tegen racisme. Afbeelding: kleurenfoto van een bouwvakker en een brandweerman. Tekst: Zwarten buiten? vlaams ABVV SAMEN TEGEN RACISME. V.U. J. Van Geertsom, Hoogstraat 42 – 1000 Brussel. Vrij van zegel art. 198. WIM."