fo022363: Boek en Papier (1980)
"Zwart-witfoto van twee bestuursleden van de Antwerpse afdeling Boek en Papier, Rik Coorman en François De Langhe aan het werk op De Schutter. 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"