te000188: Vrouw in de regen - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een vrouw met regenjas en paraplu, worstelend tegen weer en wind. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"