af001810: Belgisch Turnverbond. 7 en 8 juli 1956. Gala in het Paleis voor Schone Kunsten. Massafeest in het Heizelstadion - Renson, Fernand; Union Coopérative; Belgisch Turnverbond
"Affiche van Fernand Renson uitgegeven in 1956 door het Belgisch Turnverbond voor een gala en een feest. Tekst: Belgisch Turnverbond. 7 - 8 juli 1956. Zaterdag 7 juli te 20u.: Gala in het Paleis voor Schone Kunsten. Zondag 8 juli te 15u.: Massafeest in het Heyselstadion. Onder de bescherming van het Ministerie van Volksgezondheid, van de Stad Brussel, en van de Vereniging voor Vreemdelingenverkeer van Brussel. Imprimerie U.C., 26, place St-Lambert, Liège. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"