af001276: Wim De Craene & Perte Totale - Vergauwen, Rudi; SP (1982)
"Affiche van Rudi Vergauwen uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) voor een muziekfestival. Afbeelding: tekening van Wim De Craene. Tekst: Kom GRATIS naar denderend muziekfeest WILRIJKS AVONDROOD met (2 x 45 minuten optreden van WIM DE CRAENE & PERTE TOTALE zaterdag 25 september 1982 te 20.00 u in het Kultureel Centrum 'DE KERN' (deuren open om 19.30 u) Nadien: met onze DJ verder gelegenheid tot dansen. Inkom GRATIS en demokratische drankjes. Dus: allen daar naartoe! Gastspreker tijdens de pauze: BOB COOLS Lijsttrekker SP (Gemeenteraadsverkiezingen) en Schepen van Ruimtelijke Ordening en Stedebouw, Burgerlijke Stand en Bevolking te Antwerpen. SP WIJ MAKEN ER WERK VAN. TAKSZEGEL OP KEERZIJDE. Rudi Vergauwen (03) 827 09 75. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"