sch000224: Drie mannen lezen de krant, Le Drapeau Rouge. - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: gou000009 Drie mannen in gele regenjassen, gezamelijk de krant (Le Drapeau Rouge) lezend, omlijst met een geschilderd kader van paarse kubussen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"